Ylpeänä kerromme, että tuotteestamme on julkaistu versio 2.0. Alustamme uudistuksen myötä tuomme markkinoille kokonaisvaltaisen digitaalisen palvelun taloyhtiöiden urakoiden ja palveluiden kilpailutukseen.

Uudistuksessa olemme kehittäneet kohdennettua kilpailutusta, joka tuo taloyhtiöt ja palveluntarjoajat yhteen entistäkin tarkoituksenmukaisemmin. Vahvuutena on erityisesti edistää taloyhtiöiden kilpailutusprosessien läpinäkyvyyttä, mikä helpottaa käyttäjiä tekemään parempia päätöksiä ja lisää luottamusta eri osapuolien välille. Digitaalinen prosessi kattaa kaiken kommunikaation tarjouspyynnöstä sopimuksen allekirjoitukseen asti.

Mitä uutta?

Päivitetty alusta tarjoaa laajemman ja käyttäjäystävällisemmän yrityshakutoiminnon, informatiiviset yrityskortit sekä entistä laadukkaamman käyttökokemuksen. Jatkamme pitkäjänteistä alustamme kehitystyötä, jonka tavoitteena on tehdä ProHabitorista entistäkin tehokkaampi ja kattavampi palvelu taloyhtiöiden edustajille ja palveluntarjoajille.

Kenelle alusta on suunnattu?

ProHabitor on suunniteltu luotettavuutta arvostaville ihmisille. Tarjoamme markkinoiden edistyksellisimmän yhteistyöalustan taloyhtiöiden edustajille ja palveluntarjoajille.

Taloyhtiön edustajana sinulla on keskeinen rooli parhaan mahdollisen palveluntarjoajan löytämisessä. ProHabitor tarjoaa sinulle varmuutta aitoon läpinäkyvyyteen kilpailutuksissa, varmistaen, että kaikilla osapuolilla on ajantasainen tieto saatavilla. Hallinnassasi on myös tiedot menneistä urakoista ja sopimuksista, mikä mahdollistaa taloyhtiön talouden hallinnan ja varmistaa, että vastikkeet pysyvät kohtuullisina.

Isännöintitoimistona ProHabitor on tehokas työkalu, joka lisää toimintasi tehokkuutta ja luotettavuutta. Voit luottaa tasa-arvoiseen ja läpinäkyvään kilpailutukseen, mikä on myös vahva viesti asiakkaillesi. Tarvittavan tiedon löytäminen ja tehokas hallinta onnistuvat vaivatta, samalla isännöitsijän ja taloyhtiön hallituksen välinen viestintä helpottuu läpinäkyvien prosessien ansiosta.

Yrityksenä saat ProHabitorin avulla kilpailuetua. Alusta helpottaa uusasiakashankintaa, mahdollistaen paremman pääsyn taloyhtiöiden hankkeisiin. Vastaanota tarjouspyyntöjä taloyhtiöiden edustajilta, sovi urakat katkeamattomassa digitaalisessa ketjussa ja kerää arvosteluja alustalle, jotka nostavat yrityksesi näkyvyyttä hakutuloksissa. Lisäksi voit etsiä ja kilpailuttaa toisia yrityksiä alihankintaa varten. ProHabitor tekee taloyhtiöyhteistyöstä entistä sujuvampaa.

Tarjoamme nyt rekisteröityville käyttäjillemme 6 kk ilmaisen jäsenyyden! Rekisteröidy nyt! 
Tarjous on voimassa maaliskuun loppuun asti.

ProHabitor tuo yhteistyöalustalle uusia ominaisuuksia, joilla taloyhtiö varmistaa kiinteistön arvon säilymisen. Erityisesti ProHabitor panostaa taloyhtiön korjauksien ja kunnossapidon hallintaan liittyviin ominaisuuksiin. Lisäksi ProHabitor parantaa sujuvan viestinnän ominaisuuksia, jotka auttavat luottamuksen rakentamisessa eri osapuolien kesken. Kehittämisen lähtökohtana on, että kaikki osapuolet hyötyvät ProHabitorin käytöstä.

Haluatko olla mukana kehittämässä alustaa? Mielipiteesi on arvokas ja etsimmekin nyt pilottikäyttäjiä alustallemme.