ProHabitorin kehitystyön pohjana on asiakkailta saatu palaute. Sen vuoksi tuomme palveluun uusia ominaisuuksia, joista on asiakkaille eniten hyötyä.

  • Tarjouspyynnön kopiointi uudeksi pohjaksi nopeuttaa uuden tarjouspyynnön luomista. Tarjousprosessi nopeutuu entisestään ja tehostaa toimintaasi.
  • Tarjousvertailussa voit tulostaa tarjoukset esim. PDF:ksi tai CSV-tiedostoksi. Voit tuoda CSV-tiedoston Exceliin ja muokata tarjousvertailua haluamaasi muotoon minuuteissa. Tietojen kerääminen tarjousvertailuun nopeutuu oleellisesti ja ajankäyttösi tehostuu.

Voit kopioida tarjouspyynnön uudeksi tarjouspyyntöpohjaksi yhdellä painikkeella. Uuden tarjouspyynnön tekeminen nopeutuu huomattavasti, kun tietoja ei tarvitse kirjoittaa uudelleen.

Tarjouspyynnön kohteena olevat yritykset kopioituvat uudelle tarjouspyyntöpohjalle. Sinun ei tarvitse välttämättä juurikaan muuttaa uutta tarjouspyyntöä ja voit lähettää sen yhdellä hiiren painalluksella useammalle yritykselle.

Tarjousvertailu minuuteissa

Tulostat yhdellä painikkeella tarjoukset PDF:ksi. Jaat tarjoukset käden käänteessä taloyhtiön hallitukselle tai muulle osapuolelle.

Mikäli haluat jatkokäsitellä tarjousvertailua Excelissä, voit luoda tarjouksista CSV-tiedoston yhden painikkeen painalluksella.

Tarjousvertailu nopeuttaa tarjousprosessia ja auttaa asiakkaita päätöksenteossa. Samalla säästät aikaa, kun tietoja ei tarvitse hakea erikseen erillisistä tarjouksista.

Toiminnan tehokkuuden lisääminen

Tarjousvertailu ja tarjouspyyntöpohjat vähentävät rutiinitöitä, ja voit käyttää säästyneen ajan tuottavampaan työhön.

Palvelun kehittäminen asiakkaiden ehdolla on tärkein lähtökohta ProHabitorin kehitystyössä. Lisäksi pyrimme yksinkertaisiin ratkaisuihin, jotta palvelun käyttökokemus pysyy mahdollisimman hyvänä.

Näin yksinkertaisesti kaikki toimii.

Rekisteröidy palveluun
Katso ohjeet ohjesivulta
Katso ohjevideo rekisteröitymisestä palveluun.

Hae tekijä 40000 yrityksen joukosta
Katso ohjeet ohjesivulta
Katso ohjevideo haun toiminnasta.

Tee tarjouspyyntö valmiilla pohjalla
Katso ohjeet ohjesivulta
Katso ohjevideo tarjouspyynnön luonnista.

Näe saapuneet tarjoukset ja vertaa niitä yhdessä paikassa
Katso ohjeet ohjesivulta
Katso ohjevideo tarjouksen hyväksymisestä.

Solmi sopimus sujuvasti
Katso ohjeet ohjesivulta
Katso ohjevideo sopimuksen allekirjoituksesta.

Rekisteröidy pankkitunnuksilla

Blogin kirjoittaja

 

Juhani Hodju on ProHabitorin (Prohod Consulting Oy) perustaja ja yrittäjä. Juhani on pitkän linjan ATK-ammattilainen, projektipäällikkö, kauppatieteiden maisteri ja EMBA Aallosta. Kiinnostuksen kohteena ovat mm. innovatiiviset digitaaliset palvelut, mökkeily ja moottoripyörällä kruisailu.