Ainutlaatuinen digitaalinen alusta
taloyhtiöille ja isännöitsijöille

Kilpailuta helposti ja tehokkaasti taloyhtiön korjaushankkeet ja palvelut

  1. Hae tehokkaasti ja helposti tekijät taloyhtiön remontteihin
  2. Ryhmäydy ja tee yhteistyötä muiden taloyhtiöiden kanssa
  3. Käytössäsi on valmiit tarjouspyyntö- ja sopimuslomakkeet
  4. Säästä taloyhtiön ja isännöitsijän kustannuksia
  5. Luotettava rekisteröityminen palveluun pankkitunnuksilla

Kokeile heti!
Sadalle rekisteröityneelle
taloyhtiön edustajalle
365 päivän ilmainen kokeilu

Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan, toimi siis nopeasti.

Tavoita laajempi tekijäkunta – kilpailuta taloyhtiön remontti, korjaus tai palvelu ajasta ja paikasta riippumatta

Ota ProHabitor käyttöön ja valitse luotettavista toimijoista sopivin juuri teidän taloyhtiöön urakan tai palvelun toimittajaksi. Täytä valmis tarjouspyyntöpohja ja laita tarjouspyynnöt matkaan yhdellä killauksella useille tekijöille. Auta muita taloyhtiöitä antamalla arvosteluja palvelun sisällä. Ota vastaan osakkaiden kiitokset alentuneiden kustannusten ansiosta!

1. Hae tekijä 40.000 yrityksen joukosta
Yrityksen haku on helppo ja tehokas. Tekijöiden haku toimii yrityksen kyvykkyyksien, sijainnin tai y-tunnuksen perusteella. Katso ProHabitorin kotisivuilta miten haku toimii.

2. Tee tarjouspyyntö valmiilla pohjalla
Tarjouspyyntö on helppo tehdä ja lähettää yhdellä kertaa usealle tekijälle. Katso ohjevideo ProHabitorin kotisivuilta tarjouspyynnön luonnista.

3. Solmi sopimus vain yhdellä napin painalluksella
Sopimuksen tekeminen on tuskin koskaan ollut näin helppoa. Sopimus muodostetaan tarjouksen perusteella ja allekirjoitetaan sähköisesti.

Prohabitor on avuksi isännöitsijöille

Etu vain 100 nopeimmalle taloyhtiölle tai isännöitsijälle!

ProHabitor on taloyhtiöiden asialla, ja siksi sata (100) palveluun 26.5.-15.6.2021 rekisteröitynyttä taloyhtiön edustajaa saa palvelun käyttöön vuodeksi ilman veloitusta. Ilman piilokustannuksia.

Kampanjan sisältö
Sata (100) palveluun 26.5.-15.6.2021 rekisteröitynyttä taloyhtiön edustajaa saa palvelun käyttöön vuodeksi ilman veloitusta.

Kohderyhmä
Tarjous koskee taloyhtiöitä ja taloyhtiöiden edustajia, esim. hallituksen jäseniä, isännöitsijöitä ja taloyhtiön korjaushankkeen johtoa. Taloyhtiöille remontteja ja palveluja tarjoaville yrityksille rekisteröityminen on aina ilmaista. He maksavat vain pienen palvelumaksun allekirjoitetusta sopimuksesta.

Miten saan edun?
Rekisteröidy ProHabitor-palveluun ja lähetä sen jälkeen sähköposti osoitteeseen info@jhps.fi ja ilmoita rekisteröitymisestäsi. Rekisteröityminen ja sähköpostin lähetys tulee tehdä viimeistään 15.6.2021 puoleen yöhön mennessä.

Kampanja kesto
Kampanja on voimassa 26.5.-15.6.2021

Rajoitus
Maksimissaan kaksi (2) käyttäjää per taloyhtiö. Huomioi, että samalla sähköpostiosoitteella voi rekisteröityä vain kerran. Rekisteröityminen tapahtuu henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla.

Älä mieti, sillä tämä etu on voimassa vain hetken. Eikä näitä riitä kaikille. Rekisteröidy siis heti ja hyödynnä 429€ etusi.

Lisätietoja:
Saija Helin
myynti- ja markkinointipäällikkö
email saija.helin@jhps.fi
puh 040 160 1891