Koska ProHabitor on taloyhtiöiden asialla, sata (100) palveluun 26.5.-15.6.2021 rekisteröitynyttä taloyhtiön edustajaa saa palvelun käyttöön vuodeksi ilman veloitusta. Ei sisällä piilokustannuksia.

Kampanjan sisältö

Sata (100) palveluun 26.5.-15.6.2021 rekisteröitynyttä taloyhtiön edustajaa saa palvelun käyttöön vuodeksi ilman veloitusta.

Kohderyhmä
Tarjous koskee taloyhtiöitä ja taloyhtiöiden edustajia, esim. hallituksen jäseniä, isännöitsijöitä ja taloyhtiön korjaushankkeen johtoa. Taloyhtiöille remontteja ja palveluja tarjoaville yrityksille rekisteröityminen on aina ilmaista. He maksavat vain pienen palvelumaksun allekirjoitetusta sopimuksesta.

Miten saan edun?
Rekisteröidy ProHabitor-palveluun ja lähetä sen jälkeen sähköposti osoitteeseen info@jhps.fi ja ilmoita rekisteröitymisestäsi. Rekisteröityminen ja sähköpostiin lähetys täytyy tehdä viimeistään 15.6.2021 puoleen yöhön mennessä.

Kampanja kesto
Kampanja on voimassa 26.5.-15.6.2021

Rajoitus
Maksimissaan kaksi (2) käyttäjää per taloyhtiö. Huom! Samalla sähköpostiosoitteella voi rekisteröityä vain kerran.

Rekisteröidy: https://prohabitor.web.app/rekisteroidy

Lisätietoja:
Saija Helin
myynti- ja markkinointipäällikkö
email saija.helin@jhps.fi
tel 040 160 1891

Blogin kirjoittaja

 

Juhani Hodju on ProHabitorin (Prohod Consulting Oy) perustaja ja yrittäjä. Juhani on pitkän linjan ATK-ammattilainen, projektipäällikkö, kauppatieteiden maisteri ja EMBA Aallosta. Vapaa-ajalla Juhani toimii taloyhtiön hallituksen puheenjohtajana. Kiinnostuksen kohteena ovat mm. innovatiiviset digitaaliset palvelut ja moottoripyörällä kruisailu.