ProHabitor käyttää täysin katkeamatonta digitaalista ketjua kilpailutuksessa – tarjouspyynnöstä sopimuksen allekirjoittamiseen. Tämä mahdollistaa lähtökohtaisesti paperittoman tarjousprosessin. Säästö kohdistuvat sekä ympäristöön että tehtyihin työtunteihin, ja sitä kautta rahassa mitattaviin säästöihin.

KPMG:n selvityksen mukaan kiinteistö- ja rakentamisalalla voidaan säästää pelkällä sopimuksen digitaalisella allekirjoituksella 300 MILJOONAA EUROA vuosittain. Samalla toimenpiteellä säästyisi lähes 7 miljoonaa työtuntia ja yli 16 miljoonaan paperiarkkia. Rahassa mitattuna tämä tarkoittaa, että summalla voitaisiin kattaa puolet kiinteistö- ja rakentamisalan vuosittaisista tuotekehitysinvestoinneista. ProHabitorissa allekirjoitat sopimuksen digitaalisesti. Sen lisäksi tarjouspyyntö ja tarjous on täysin digitalisoitu katkeamattomassa ketjussa.

Pelkässä isännöinnissä (sis. taloyhtiöt) vastaavat luvut ovat:
Aikasäästöt: 270 000 tuntia
Säästöt rahassa mitattuna: 11,4 milj. €
Säästöt paperiarkeissa: 600 000 paperiarkkia

Oletko miettinyt kuinka paljon säästät aikaa, rahaa ja ympäristöä, kun käytät ProHabitoria?

Lue lisää KPMG:n selvityksestä:
https://kirahub.org/wp-content/uploads/2021/09/Kyna%CC%88tpois_vaikutukset-KIRA-alalle_loppuraportti_final.pdf

ProHabitor pyrkii taklaamaan kilpailutukseen liittyviä sudenkuoppia ja säästää samalla aikaa ja ympäristöä. Rekisteröidy palveluun ja kokeile 30 päivää veloituksetta: https://prohabitor.web.app/rekisteroidy

Blogin kirjoittaja

 

Juhani Hodju on ProHabitorin (Prohod Consulting Oy) perustaja ja yrittäjä. Juhani on pitkän linjan ATK-ammattilainen, projektipäällikkö, kauppatieteiden maisteri ja EMBA Aallosta. Kiinnostuksen kohteena ovat mm. innovatiiviset digitaaliset palvelut, mökkeily ja moottoripyörällä kruisailu.