Prohabitor on avuksi isännöitsijöille, joilla on halua kehittää palvelujaan taloyhtiöiden tarpeita kuunnellen.

Palvelu tarjoaa työkalut ryhmäkorjaushankkeeseen

Tekijöiden hakeminen ja kilpailuttaminen korjaushankkeeseen on aikaa vievää puuhaa. Voit säästää aikaa ja rahaa, kun käytät ProHabitorin palvelua ja tietokantaa, jossa on erityisesti panostettu helppoon käytettävyyteen. Lisäksi asiat tehdään mahdollisimman suoraviivaisesti ilman ylimääräisiä koukeroita.

1. Hae naapuritaloyhtiöt

Hae taloyhtiöt, jotka ovat samalla alueella ja ominaisuuksiltaan samankaltaisia. Mikäli naapuritaloyhtiöiden korjaussuunnitelma on käytettävissä, niin se huomioidaan haussa.

2. Ryhmäydy naapuritaloyhtiön kanssa

Perusta ryhmäkorjaustoimikunta. Pyydä palvelussa samankaltaisia naapuritaloyhtiöitä ryhmäytymään oman taloyhtiösi kanssa. Palvelu hakee automaattisesti naapuritaloyhtiöt.

3. Sovi yhteistyöstä

Keskustele palvelussa naapuritaloyhtiöiden kanssa yhteistyöstä. Sovi yhteistyöstä ja perusta ryhmäkorjaushanke. Sovi pelisäännöistä ja periaatteista.

4. Kilpailuta hankkeen johto

Tarvitset hankkeelle johtajan. Hae ja kilpailuta yritykset, jotka tarjoavat hankkeen johtamispalveluja. Valitse sopiva yritys.

5. Hae hankesuunnitelman tekijä

Hae ja kilpailuta yritykset, joita tarvitset hankesuunnitelman tekemiseen. Teetä hankesuunnitelma ryhmäkorjaushankkeelle.

6. Kilpailuta tekijät

Hae ja kilpailuta korjaustyön tekijä muutamalla klikkauksella. Tämän jälkeen hanke voi alkaa sopimuksen mukaisesti. Suunnittelun ja korjauksen voi kilpailuttaa myös yhtenä kokonaisuutena ilman erillisiä välivaiheita. Ryhmäkorjaushankkeilla saavutetaan jopa 10%:n kustannussäästöt.

Helposti, nopeasti ja turvallisesti.

Palvelu julkaistaan 1. vuosipuoliskolla.

Blogin kirjoittaja

 

Juhani Hodju on ProHabitorin (Prohod Consulting Oy) perustaja ja yrittäjä. Juhani on pitkän linjan ATK-ammattilainen, projektipäällikkö, kauppatieteiden maisteri ja EMBA Aallosta. Kiinnostuksen kohteena ovat mm. innovatiiviset digitaaliset palvelut, mökkeily ja moottoripyörällä kruisailu.