Kiinnostaako sinua tai yritystäsi kehittää digitaalista yhteistyöalustaa remonttien, urakoiden, palveluiden ja alihankinnan kilpailutukseen. Etsimme yritykseen kumppaneita (ei palkattavia hlöitä), joilla on annettavaa alustan kehittämiseen, tuotteen käytön laajentamiseen, myyntiin tai jakeluun. Yhteistyön lähtökohtana on, että kaikki osapuolet hyötyvät yhteistyöstä.

ProHabitor etsii myös sijoittajia/rahoittajia alustan jatkokehittämiseen ja laajentamiseen. Kyseeseen tulevat myös jo alalla toimivat isännöitsijät, jotka haluavat kehittää ja tehostaa omaa toimintaansa.

Alustaa on helppo kehittää eri käyttötarkoituksiin sen modulaarisuuden vuoksi.

Mikäli olet kiinnostunut, soita numeroon 040 596 7309 / Juhani Hodju. Jutellaan lisää eri vaihtoehdoista.

Rakennus-, taloyhtiö- ja isännöintialan kumppanuudet

ProHabitor on kiinnostunut kiinteistöalan, korjausrakentamisen ja asumisen kumppanuuksista. Tavoitteena on löytää kumppaneita, joilla on synergiaa ProHabitorin tuottaman palvelun kanssa. ProHabitoria voi myös käyttää oman toimintansa kehittämiseen ja toiminnan tehostamiseen.

Sijoittajat ja rahoittajat

Etsimme myös taloyhtiö-, isännöinti-, rakennus- ja kiinteistöalaa tuntevia sijoittajia alustan jatkokehittämiseen ja laajentamiseen. ProHabitor on avoin erilaisille järjestelyille.

Kokeneita ammattilaisia

Etsimme palvelusta kiinnostuneita ammattilaisia, jotka hallitsevat yrittäjämäisen työskentelyn ja ymmärtävät, että hyöty kumppanille syntyy yrityksen kassavirrasta. Vahvistusta tarvitaan mm. myyntiin, datan ja alustan kehittämiseen. Haemme kokeneita tekijöitä, jotka osaavat tehdä tuloksia tiimissä ja samalla toimia itsenäisesti.

Mikä ProHabitor on?

ProHabitor on puolueeton ja riippumaton digitaalinen yhteistyöalusta, joka tehostaa yrityksen ja taloyhtiön kilpailutusprosessia ja samalla edistää kilpailutuksen läpinäkyvyyttä kaikille osapuolille. Kyseessä on ns. win-win-win tilanne, jossa kaikki osapuolet hyötyvät palvelusta.

Yritykset voivat toimia alustalla myös toimittajan roolissa ja kilpailuttaa esim. alihankinnan. Toimittajarooli mahdollistaa myös edullisen uusasiakashankinnan.

Palveluun voivat rekisteröityvät:

  • Yrityksen edustajat, jotka voivat toimia alustalla toimittajana ja tilaajana. Yritys voi osallistua tarjouskilpailuun toimittajana ja samalla kilpailuttaa omat urakat, remontit, alihankinnan ja palvelut. Yritys säästää huomattavasti uusasiakashankintaa liittyvissä kuluissa.
  • Taloyhtiöiden edustajat (esim. hallituksen jäsenet, isännöitsijä ja hankejohto), jotka voivat kilpailuttaa taloyhtiön remontit, urakat ja palvelut.

Lue ProHabitorista lisää täältä: https://prohabitor.fi/faq/yleiset-tiedot-prohabitor/

Alustan tietokannassa on indeksoituna noin 80.000 yritystä, 75.000 taloyhtiötä ja 25.000 kiinteistöalan yritystä. Mikäli kannasta puuttuu rekisteröityvä yritys, lisätään se automaattisesti API-rajapintojen kautta tietokantaan. Palvelu käyttää maailmanluokan hakukonetta, jonka avulla tekijät ja taloyhtiöt löytyvät sijainnilla ja haettavan kohteen ominaisuuksilla ja osaamisella.

ProHabitorin alustan rakentamisessa on käytetty edistynyttä teknologiaa, joka mahdollistaa erilaiset integraatiot eri osapuolien kesken API-rajapintojen kautta. Alustalle on mahdollista mm. tuoda tietoa joustavasti eri lähteistä. Myös alustan eri kerrokset (tietokanta, liiketoimintalogiikka ja liittymät (käyttö- ja muut liittymät) on loogisesti erotettu toisistaan ja kommunikointi tapahtuu API:en kautta.

Blogin kirjoittaja

 

Juhani Hodju on ProHabitorin (Prohod Consulting Oy) perustaja ja yrittäjä. Juhani on pitkän linjan ATK-ammattilainen, projektipäällikkö, kauppatieteiden maisteri ja EMBA Aallosta. Kiinnostuksen kohteena ovat mm. innovatiiviset digitaaliset palvelut, mökkeily ja moottoripyörällä kruisailu.