Kiinnostaako sinua kehittää digitaalista yhteistyöalustaa taloyhtiö-/isännöintialalle. Etsimme yritykseen kumppaneita (ei palkattavia hlöitä), joilla on annettavaa alustan kehittämiseen, tuotteen käytön laajentamiseen, myyntiin tai jakeluun.

ProHabitor etsii myös sijoittajia/rahoittajia alustan jatkokehittämiseen ja laajentamiseen. Kyseeseen tulevat myös jo alalla toimivat mm. isännöitsijät, jotka haluavat kehittää ja tehostaa omaa toimintaansa.

Alustaa on helppo kehittää eri käyttötarkoituksiin (esim. digitaalinen yhteistyöalusta yrityksille) sen modulaarisuuden vuoksi.

Mikäli olet kiinnostunut, soita numeroon 040 596 7309 / Juhani Hodju. Jutellaan lisää eri vaihtoehdoista.

Taloyhtiö-/isännöintialan kumppanuudet

ProHabitor on kiinnostunut kiinteistöalan, korjausrakentamisen ja asumisen kumppanuuksista. Tavoitteena on löytää kumppaneita, joilla on synergiaa ProHabitorin tuottaman palvelun kanssa. ProHabitoria voi myös käyttää oman toimintansa kehittämiseen ja toiminnan tehostamiseen.

Sijoittajat ja rahoittajat

Etsimme myös taloyhtiö-, isännöinti-, rakennus-ja kiinteistöalaa tuntevia sijoittajia alustan jatkokehittämiseen ja laajentamiseen. ProHabitor on avoin erilaisille järjestelyille.

Kokeneita ammattilaisia

Etsimme palvelusta kiinnostuneita ammattilaisia, jotka hallitsevat yrittäjämäisen työskentelyn ja ymmärtävät, että hyöty kumppanille syntyy yrityksen kassavirrasta. Vahvistusta tarvitaan mm. myyntiin, datan ja alustan kehittämiseen. Haemme kokeneita tekijöitä, jotka osaavat tehdä tuloksia tiimissä ja samalla toimia itsenäisesti.

Mikä ProHabitor on?

ProHabitor on puolueeton ja riippumaton toimija, joka pyrkii auttamaan taloyhtiön edustajia tehostamaan kilpailutusprosessia ja samalla tekemään siitä täysin läpinäkyvän kaikille osapuolille. Taloyhtiön edustajia ovat taloyhtiön hallitus, isännöitsijä ja esim. remontin hankejohto, joilla on taloyhtiön valtuutus kilpailuttaa remontteja ja palveluita.

Palveluun rekisteröityvät yritykset säästävät huomattavasti uusasiakashankintaa liittyvissä kuluissa. Kyseessä on ns. win-win-win tilanne, jossa kaikki osapuolet hyötyvät digitaalisesta yhteistyöalustasta.

ProHabitorin tavoitteena on edistää kiinteistötoimialan digitalisointia ja yhteistyötä, joilla voidaan pienentää korjausrakentamisen valtavia kustannuksia. Eri lähteistä kerätyllä tiedolla vaikutamme asumisen kustannuksiin, viihtyvyyteen ja yhteisöllisyyteen. Yhteistyön kautta kaikki osapuolet hyötyvät palvelusta.

Alustan tietokannassa on indeksoituna noin 40.000 yritystä, 75.000 taloyhtiötä ja 25.000 kiinteistöalan yritystä. Mikäli kannasta puuttuu rekisteröityvä yritys, lisätään se automaattisesti API-rajapintojen kautta tietokantaan. Palvelu käyttää maailmanluokan hakukonetta, jonka avulla tekijät ja taloyhtiöt löytyvät sijainnilla ja haettavan kohteen ominaisuuksilla ja osaamisella.

ProHabitorin alustan rakentamisessa on käytetty edistynyttä teknologiaa, joka mahdollistaa erilaiset integraatiot eri osapuolien kesken API-rajapintojen kautta. Alustalle on mahdollista mm. tuoda tietoa joustavasti eri lähteistä. Myös alustan eri kerrokset (tietokanta, liiketoimintalogiikka ja liittymät (käyttö- ja muut liittymät) on loogisesti erotettu toisistaan ja kommunikointi tapahtuu API:en kautta.

 

Blogin kirjoittaja

 

Juhani Hodju on ProHabitorin (Prohod Consulting Oy) perustaja ja yrittäjä. Juhani on pitkän linjan ATK-ammattilainen, projektipäällikkö, kauppatieteiden maisteri ja EMBA Aallosta. Vapaa-ajalla Juhani toimii taloyhtiön hallituksen puheenjohtajana. Kiinnostuksen kohteena ovat mm. innovatiiviset digitaaliset palvelut ja moottoripyörällä kruisailu.