Ohjeet
Categories
< All Topics
Print

1. Yleiset tiedot ProHabitorista

Yleiset tiedot ProHabitorista

ProHabitorin avulla kilpailutat yrityksen ja taloyhtiön remontit vaivattomasti.

ProHabitor on puolueeton ja riippumaton digitaalinen yhteistyöalusta, joka tehostaa yrityksen ja taloyhtiön kilpailutusprosessia ja samalla edistää kilpailutuksen läpinäkyvyyttä kaikille osapuolille. Kyseessä on ns. win-win-win tilanne, jossa kaikki osapuolet hyötyvät palvelusta.

Yritykset voivat toimia alustalla myös toimittajan roolissa ja lähettää tilaajille tarjouksia. Toimittajarooli mahdollistaa myös edullisen uusasiakashankinnan.

Palveluun voivat rekisteröityvät:

  • Yrityksen edustajat, jotka voivat toimia alustalla toimittajana ja tilaajana. Yritys voi osallistua tarjouskilpailuun toimittajana ja samalla kilpailuttaa omat urakat, remontit, alihankinnan ja palvelut. Yritys säästää huomattavasti uusasiakashankintaa liittyvissä kuluissa.
  • Taloyhtiöiden edustajat (esim. hallituksen jäsenet, isännöitsijä ja hankejohto), jotka voivat kilpailuttaa taloyhtiön remontit, urakat ja palvelut.

ProHabitorin tavoitteet

ProHabitorin tavoitteena on edistää taloyhtiö-, kiinteistö- ja rakennustoimialan digitalisointia ja yhteistyötä, joilla voidaan pienentää korjausrakentamisen valtavia kustannuksia. Eri lähteistä kerätyllä tiedolla vaikutamme asumisen kustannuksiin, viihtyvyyteen ja yhteisöllisyyteen. Yhteistyön kautta kaikki osapuolet hyötyvät palvelusta.

Kokeile yrityshakua ilman sitoumuksia

1. Syötä hakukenttään, esim. kylpyhuone
2. Hae yritykset suurennuslasilla
3. Avaa yrityskortti ja tarkastele yrityksen eri tietoja

Kaikki hyötyvät ProHabitorin käytöstä

Hyödyt yrityksille

Voit kasvattaa liikevaihtoasi ilman huomattavia uusasiakashankinta ponnisteluita.  Uusien asiakkaiden hankinta on kustannustehokasta ja yritys maksaa vain voitetuista remonteista. Tarjouksen jättäminen on helppoa valmiin tarjouspohjan ansiosta. Voit kysellä palvelussa tarkentavia kysymyksiä remonttiin liittyen.

Yritykset voivat myös kilpailuttaa omat urakat, remontit, alihankinnan ja palvelut. Yritys saa käyttöönsä huippuluokan yrityshaun, jolla on helppo hakea yrityksiä avainsanoilla tai  y-tunnuksella. Samalla yritys voi tarkistaa yrityksen luotettavuuden ja taloudelliset tiedot. Tällä hetkellä yrityskannassa on lähinnä rakennusalan yrityksiä.

Hyödyt isännöitsijälle ja taloyhtiölle

Palvelu mahdollistaa läpinäkyvän kilpailuttamisen ja luotettavien toimijoiden löytämisen. Yritysten ja taloyhtiöiden haku on helppo ja tehokas. Yritysten tietoja rikastetaan luotettavista lähteistä. Lisäksi yritysten luotettavuus tarkistetaan Luotettava Kumppani -palvelusta, ja taloyhtiön edustaja näkee palvelussa yritysten taloustilanteen. Näin taloyhtiöt voivat pienentää taloudellisia riskejä valitsemalla itse haluamansa yritykset tarjouspyynnölle. Taloyhtiöillä, isännöitsijöillä ja taloyhtiöiden edustajilla on mahdollisuus saavuttaa palvelua käyttämällä huomattavia aika- ja kustannussäästöjä.

Ryhmäydy toisten taloyhtiöiden kanssa

Palvelun kautta on mahdollista löytää toiset lähitaloyhtiöt, joiden kanssa voi ryhmäytyä ja perustaa ryhmäkorjaushankkeen.  Ryhmäytymispyynnön voi lähettää toisen taloyhtiön edustajalle palvelun kautta. Ryhmäkorjaushankkeissa suurimmat hyödyt saavutetaan, kun tunnistetaan samanikäiset ja -kaltaiset ja yhtäläisessä tilanteessa olevat taloyhtiöt. Ryhmäkorjaushanke tarkoittaa useamman taloyhtiön yhteistoimintaa samanlaisten korjausten toteuttamiseksi. Tavoitteena on saavuttaa säästöä kokonaiskustannuksissa, saada laadukasta asiantuntijuutta ja apua hankkeen läpivientiin.

Rekisteröidy palveluun muutamassa minuutissa

Rekisteröidy palveluun: https://prohabitor.web.app/rekisteroidy

Digitaalinen yhteistyöalusta käyttää edistynyttä teknologiaa

Hyödyt digitaalisesta yhteistyöalustasta

Prohabitorin digitaalisen yhteistyöalustan avulla taloyhtiöt, isännöitsijät, remontoijat ja palveluiden tuottajat löytävät toisensa. Palvelu perustuu tietokantaan, jossa on valmiiksi luokiteltuna ja indeksoituna 40.000 yritystä ja 75.000 taloyhtiötä. Palvelu käyttää maailmanluokan hakukonetta, jonka avulla tekijät ja taloyhtiöt löytyvät sijainnilla ja haettavan kohteen ominaisuuksilla ja osaamisella.

Edistynyt teknologia

ProHabitorin alustan rakentamisessa on käytetty edistynyttä teknologiaa, joka mahdollistaa erilaiset integraatiot eri osapuolien kesken API-rajapintojen kautta. Alustalle on mahdollista mm. tuoda tietoa joustavasti eri lähteistä. Myös alustan eri kerrokset (tietokanta, liiketoimintalogiikka ja liittymät (käyttö- ja muut liittymät) on loogisesti erotettu toisistaan ja kommunikointi tapahtuu API:en kautta.

Haluatko kuulla lisää palvelusta:

Varaa ilmainen demo kalenterista: https://meetings.hubspot.com/juhani-hodju

Table of Contents