Ohjeet
Categories
< All Topics
Print

2. Ohje palveluun rekisteröitymiseen

Rekisteröidy palveluun

Rekisteröidy palveluun käyttämällä vahvaa tunnistautumista. Valitse hiirellä tunnistautumistapa ja tunnistaudu palveluun.

Valitse tilin tyyppi

Valitse Taloyhtiön edustaja-tilityyppi, mikäli olet Taloyhtiön hallituksen jäsen tai sinulla on taloyhtiön hallituksen valtuutus toimia taloyhtiön edustajana esim. isännöitsijän roolissa.

Valitse hiirellä Yhteistyökumppanin-tilityyppi, mikäli olet taloyhtiöille palveluja tai remontteja tarjoavan yrityksen edustaja, jolla on valtuutus edustaa yritystä palvelussa.

Klikkaa hiirellä ’Seuraava’-painiketta.

Anna taloyhtiön tai yrityksen Y-tunnus

Anna taloyhtiön tai yrityksen y-tunnus. Mikäli Y-tunnus ei löydy tietokannasta, järjestelmä luo kohteen automaattisesti ProHabitorin tietokantaan. Sinun ei tarvitse syöttää yrityksen tietoja, koska järjestelmä hakee tiedot joko ProHabitorin tietokannasta tai ulkoisista lähteistä liittymien kautta. Anna y-tunnus suomalaisessa muodossa, esim. 1093811-5.

Huom! muista valita hiiren osoittimella ”Hae yrityksen tiedot” -painike, jotta järjestelmä hakee yrityksen tiedot tietokannasta ja  pääset seuraavaan vaiheeseen.

Valitse seuraavaksi hiiren osoittimella ’Seuraava’-painike.

Anna yhteystietosi

Anna yhteystietosi. Järjestelmä tarkistaa, että sähköpostiosoite ja puhelinnumero ovat oikean muotoiset. Käytä puhelinnumerossa kansainvälistä muotoa.

Valitse tämän jälkeen hiiren osoittimella ’Seuraava’-painike.

Valitse käyttäjätaso ja lue ja hyväksy käyttöehdot

Voit oletuksena valita Käyttäjätason ’Muokkaaja’ hiiren osoittimella. Mikäli kuitenkin tiedät jo tässä vaiheessa, että et päivitä yrityksen tietoja ja haluat vain nähdä tapahtumat, valitse Käyttäjätaso ’Katselija’- Järjestelmä päivitetään tulevaisuudessa niin, että ’Katselijalla’ on vain katseluoikeudet.

Valitse tämän jälkeen hiiren osoittimella ’Lue ja hyväksy käyttöehdot’-painike.

Selaa ja lue käyttöehdot läpi ja hyväksy ne ja henkilötietojen käsittely valitsemalla hiiren painikkeella dokumentin lopussa olevat boxit. ja ’OK’-painike.

Pääset seuraavaan vaiheeseen kun olet tehnyt edellisessä kohdassa mainitut asiat ja painike ’Lue ja hyväksy käyttöehdot’ muuttuu vihreäksi.

Valitse hiirellä ’Rekisteröidy palveluun’-painike.

Kun olet vahvistanut rekisteröitymisen sähköpostiin saamastasi linkistä, voit kirjautua palveluun sisään antamallasi sähköpostiosoitteella ja salasanalla.

Huom! yhdellä sähköpostiosoitteella voi rekisteröityä vain kerran. Mikäli haluat yli kaksi käyttäjää taloyhtiölle tai yritykselle, laita postia sähköpostiosoitteeseen info@jhps.fi. Tee sama, jos hallinnoit useampaa taloyhtiötä yhdellä sähköpostiosoitteella.

Table of Contents