Ohjeet
Categories
< All Topics
Print

Usein kysytyt kysymykset

Kenelle ProHabitor on tarkoitettu?

ProHabitor on tarkoitettu taloyhtiön edustajille, joita ovat esim. taloyhtiön isännöitsijä, hallituksen jäsenet ja remonttien hankejohto. Yleisesti ProHabitor on tarkoitettu taloyhtiön edustajille,  joilla on taloyhtiön valtuutus kilpailuttaa remontteja ja palveluita.

30 päivän kokeilujakso

Voit kokeilla ProHabitoria ilman sitoumusta ja veloitusta 30 päivän ajan. Annat maksutiedot vasta silloin, kun haluat jatkaa käyttöä kokeilujakson jälkeen. Huom! Kuukausi- tai vuosiveloitus tapahtuu vasta sen jälkeen, kun olet antanut maksutiedot. Ennen sitä palvelusta ei veloiteta. Rekisteröidy palveluun täältä ja kokeile 30 päivän ajan.

Taloyhtiön jäsenelle käyttö ilman veloitusta

Ilmoita sähköpostiosoitteeseen info@jhps.fi, että olet rekisteröitynyt taloyhtiön hallituksen jäsenenä ko. taloyhtiöön. Muutamme sen jälkeen veloitusta niin, että kuukausi- tai vuosiveloitus poistetaan.

Miten yritysten haku toimii?

Yritysten haku perustuu avainsanoihin yrityksen kyvykkyyksistä ja etäisyyteen remonttikohteesta. Käyttäjä voi itse määrittää kartalla mistä sijainnista hän hakee yrityksiä. Katso lisää ohjeesta.

Mikäli haluat hakea tiettyä yritystä, käytä yrityksen y-tunnusta sen suomalaisessa muodossa, esim. 3126320-9.  Katso lisätietoja ohjeesta.

Miten taloyhtiöiden haku toimii?

Haussa haetaan naapuritaloyhtiöt, joten haku perustuu etäisyyteen remonttikohteesta. Remonttikohteen sijaintia voi muuttaa karttatoiminnallisuudella. Katso lisää ohjeesta.

Mitä läpinäkyvyys tarkoittaa ProHabitorissa?

Samaan taloyhtiöön tai yritykseen rekisteröityneet henkilöt näkevät täysin samat tiedot ja voivat viestitellä yhteisellä alustalla yritysten kanssa ja kysyä tarkentavia kysymyksiä. Lisäksi käyttäjä valitsee itse yritykset, joille tarjouspyyntö tai tarjous lähetetään.

Miten ProHabitor säästää ympäristöä?

ProHabitoriin on rakennettu katkeamaton digitaalinen ketju tarjouspyynnöstä digitaaliseen allekirjoitukseen. Paperia ei tarvitse käsitellä prosessin missään vaiheessa.

Table of Contents