Lopeta tarjouspaperien pyörittely ja tavoita tekijät helposti

Ota ProHabitor käyttöön ja valitse luotettavista toimijoista sopivin juuri teidän taloyhtiöön urakan tai palvelun toimittajaksi. Täytä valmis  tarjouspyyntöpohja ja laita tarjouspyynnöt matkaan yhdellä klikkauksella useille tekijöille. Auta muita taloyhtiöitä antamalla arvosteluja palvelun sisällä. Ota vastaan osakkaiden kiitokset alentuneiden kustannusten ansiosta!

Kokouksen onnittelut

Hoida tarjousruljanssi hallitusti kolmessa vaiheessa

1. Hae tekijä 40.000 yrityksen joukosta

Yrityksen haku on helppo ja tehokas. Tekijöiden haku toimii yrityksen kyvykkyyksien, sijainnin tai y-tunnuksen perusteella. ProHabitorin kotisivuilta löytyvistä videoista näet miten helposti haku toimii.

2. Tee tarjouspyyntö valmiilla pohjalla

Tarjouspyyntö on nopea tehdä ja lähettää yhdellä kertaa usealle tekijälle valmiin pohjan ansiosta. Katso ohjevideo ProHabitorin kotisivuilta tarjouspyynnön luonnista ja totea itse.

3. Solmi sopimus vain yhdellä napin painalluksella

Sopimuksen tekeminen on tuskin koskaan ollut näin helppoa ja turvallista: sopimus muodostetaan automaattisesti hyväksymällä tarjous. Tarjouksen tiedot siirtyvät sopimukseen sellaisinaan. Hyväksynnän jälkeen molemmat osapuolet saavat sähköpostiin linkin sähköisen allekirjoittamisen tekemistä varten.

 

Säästä aikaa tekijän etsinnässä ja käytä säästynyt aika muihin tuottaviin töihin!
ProHabitor yhteistyö
Kampanjan sisältö

Elokuun 02.08.-31.8.2021 aikana palveluun rekisteröityneet taloyhtiön edustajat saavat palvelun käyttöönsä 2kk ajaksi ilman veloitusta.

Kohderyhmä

Tarjous koskee taloyhtiöitä ja taloyhtiöiden edustajia, esim. hallituksen jäseniä, isännöitsijöitä ja taloyhtiön korjaushankkeen johtoa.

Näin saan edun

Rekisteröidy ProHabitor-palveluun ja lähetä sen jälkeen sähköposti osoitteeseen info@jhps.fi ja ilmoita rekisteröitymisestäsi. Rekisteröityminen ja sähköpostin lähetys tulee tehdä viimeistään 31.8.2021 puoleen yöhön mennessä. Palvelu on käytössäsi välittömästi rekisteröitymisen jälkeen, sähköpostilla varmistat 2kk ilmaisen käytön.

Kampanjan kesto

Kampanja on voimassa 2.8.-31.8.2021

Rajoitus

Maksimissaan kaksi (2) käyttäjää per taloyhtiö. Rekisteröityminen tapahtuu henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla. Huomioi, että samaa sähköpostiosoitetta voi käyttää rekisteröitymisen yhteydessä vain kerran.

Älä mieti liian pitkään, sillä tämä etu on voimassa vain elokuun ajan. Rekisteröidy siis heti, hyödynnä ilmainen etusi ja aloita säästäminen.
Miksi tarjoamme näin hyvän edun?

ProHabitor on kehitetty taloyhtiöiden tarpeesta taloyhtiöitä varten. Siksi haluamme tarjota matalan kynnyksen mahdollisuuden palvelun kokeiluun. Tämän vuoksi tarjoamme nyt palvelun käyttöön 2kk ajaksi – ilman veloitusta ja ilman aloituskustannuksia.

Eikä tässä vielä kaikki: kokeilujakson jälkeen päätät itse haluatko jatkaa palvelun käyttöä. Jos ja kun päätät jatkaa palvelun käyttöä, ohjelma kysyy luottokorttitietoja – ei hetkeäkään aikaisemmin. Kokeilu on siis todellakin riskitöntä! Jos kokeilujakson jälkeen päätät, ettei palvelu jostain syystä ole taloyhtiötänne varten, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos tulet myöhemmin toisiin ajatuksiin ja haluat jatkaa palvelun käyttöä, se onnistuu omien tietojen kautta valitsemalla haluamasi laskutusjakson siellä näkyvistä vaihtoehdoista.

Säästöpossu täyttyy ProHabitorilla
5 syytä valita ProHabitor

1. Hae tehokkaasti ja helposti tekijät remontteihin. Lähistöllä sijaitsevat palveluntuottajat löytyvät automatisoidulla sijainti haulla juuri niin läheltä tai kaukaa kuin itse haluat

2. Ryhmäydy ja tee yhteistyötä muiden taloyhtiöiden kanssa. Näin löydät muita lähistöllä sijaitsevia taloyhtiöitä, joilla on suunnitelmissa samanlainen remontti kuin teillä. Ryhmäytymällä voit saada remontin tehdyksi edullisemmin kuin yksittäin kilpailuttamalla.

3. Käytössäsi on valmiit tarjouspyyntö- ja sopimuslomakkeet.
Tarjouspyynnöt ovat samansisältöisiä kaikille vastaanottajille. Tarjousten pohjalta luodut sopimukset sisältävät täsmälleen samat asiat kuin tarjouksessa on esitetty.

4. Säästä aikaa ja taloyhtiön kustannuksia. Lähetä tarjouspyynnöt haluamillesi yrityksille yhdellä kertaa, ilman tarvetta etsiä Googlesta sopivia toimijoita. Vastaanotat tarjoukset kootusti yhteen paikkaan ja voit helposti verrata tarjousten sisältöjä keskenään.

5. Luotettava rekisteröityminen palveluun pankkitunnuksilla. Käyttäjät ovat rekisteröityneet palveluun vahvalla tunnistautumisella, joten voit olla varma, että tarjoaja on juuri se, joka hän sanookin olevansa.

Miksi et rekisteröityisi ja kokeilisi palvelua?
Nyt voit tehdä sen kahden kuukauden ajan ilman sitoutumista!
Tervetuloa ProHabitorin käyttäjäksi!
ProHabitor - onnistunut valinta kilpailutukseen