Digitaalinen yhteistyöalusta on askeleen edellä

ProHabitorin digitaalinen yhteistyöalusta etsii ja yhdistää taloyhtiöt ja niille remontteja ja palveluja tuottavat yritykset. Edistyksellinen tietokanta on palvelun ydin. Tietoa rikastetaan eri lähteistä poimitulla tiedolla, ja palvelun käyttäjä voi itse valita mille yrityksille haluaa lähettää tarjouspyynnön. Alusta tarjoaa asiakkaille mm. yrityksien perus- ja luotettavuustiedot päätöksenteon tueksi.

Uudenlainen palvelu

Uuden palvelun luonti on huomattavasti helpompaa kuin olemassa olevan yrityksen toimintatavan muuttaminen. Sen vuoksi ProHabitor on suunniteltu täysin tyhjältä pöydältä ilman analogista historiaa. Palvelua voidaan muokata ketterästi täysin asiakkaiden tarpeita vastaavaksi.

Suora yhteys osapuolien välillä

Yhteistyöalusta mahdollistaa yhteistyön eri osapuolien välillä tarjoamalla viestintäsovelluksen osana alustaa. Alusta tukee keskustelua taloyhtiöiden välillä, ja taloyhtiön ja partnereiden välillä. Asioista voidaan viestiä ja sopia yhdessä paikassa.

Palvelun arkkitehtuurin joustavuus

Yhteistyöalusta toteutetaan viimeisimmällä teknologialla, ja sen jatkuva kehittäminen on tehty helpoksi. Rakenne on modulaarinen, ja sen vuoksi palveluun voidaan lisätä uusia toiminnallisuuksia ja kolmansia osapuolia helposti.

Data kaiken ytimenä

Yhteistyöalustan haut perustuvat tehokkaaseen indeksointiin ja koneoppimiseen (machine learning), jota optimoidaan jatkuvasti. Data ja sen älykäs käsittely muuttaa jo maailmaa tällä hetkellä. ProHabitor haluaa olla tässä kehityksessä eturintamassa, ja tarjota dataan perustuvia ja asiakkaille arvoa tuottavia palveluita.

Win-Win-tilanne

Tavoitteena on, että kaikki osapuolet hyötyvät palvelusta, ja saavuttavat Win-Win-tilanteen. Tähän myös yhteistyöalustan tekijöinä vahvasti uskomme. Yhteistyössä on voimaa!

Blogin kirjoittaja

 

Juhani Hodju on ProHabitorin (Prohod Consulting Oy) perustaja ja yrittäjä. Juhani on pitkän linjan ATK-ammattilainen, projektipäällikkö, kauppatieteiden maisteri ja EMBA Aallosta. Kiinnostuksen kohteena ovat mm. innovatiiviset digitaaliset palvelut, mökkeily ja moottoripyörällä kruisailu.